Vilaflor de Chasna

En vakker by ved foten av fjellet Teide

Den vakre byen Vilaflor, som ligger sør på Tenerife og rett ved Teide nasjonalpark, er en fredfull oase omgitt av åpne landskap og furutrær så langt øyet kan se. Husene og gatene gjenspeiler historien til denne delen av Tenerife, og dette er en helt annen verden enn turiststedene nede ved kysten. Stedets naturprakt og rike kulturarv gir deg lyst til å tilbringe en avslappende time eller to her.

En landsens by på Tenerife med flott natur og en rik historisk arv

Vilaflor, som ligger i Corona skogs- og nasjonalpark, har bevart selve essensen av en landsens by. Et godt bevis på dette er vinrankene, som høstes for å lage en utmerket vin du bare må smake under besøket ditt. Byens rike arv kan også ses i Casa de Marqués og den gamle vannmøllen. Naturprakten omgir deg overalt, og her finnes et glimrende nettverk av lokale stier. Langs turstien Pino Enano får du en spesielt flott utsikt over byen.

Historical heritage
Arv
Public transport
Restoration
Shop/shopping
Touristic bus
Touristic info
Localidad
Vilaflor

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Bærekraft
Sostenibilidad
- Kast aldri fra deg avfall av noe slag i naturen, inkludert sigarettsneiper. Matrester bidrar til spredning av gnagere og villkatter som utgjør en alvorlig trussel for dyrelivet.
- Kast ikke gjenstander eller avfall av noe slag i sjøen.
- Respekter dyrene, ikke forstyrr dem og ikke mat dem. Hvis du oppdager et skadet dyr, gi beskjed på nødnummer 112. Heller ikke må du plukke blomster og planter.
- Samle ikke på steiner og ta ikke med deg noen andre ting fra naturen. Gjør heller ikke endringer i naturen ved å stable steiner for å lage de dessverre berømte «tårnene».
- Respekter og ta vare på stedets historiske og kulturelle arv, så vel som de ulike elementene av offentlige fasiliteter (informasjonspaneler, rekkverk, seter, belysning...).
1
10
262
10045