Puerto de la Cruz’ gamleby

Kanariøyenes eldste turistmål

Puerto de la Cruz, som ligger nord på Tenerife, var blant de første stedene i verden til å tiltrekke seg den internasjonale turismen som vokste frem sent i det 18. århundre. Byen fungerte tidligere som havn for La Orotava, og den er full av historiske steder som det gamle tollkontoret (som nå er et kunstmuseum) og strøket rundt Plaza del Charco. San Telmo-promenaden, fiskerstrøket La Ranilla og svømmebassenget Lago Martiánez, som ligger mellom strendene Martiánez og Jardín og ble laget av kunstneren César Manrique i 1977, er også noe du bare må få med deg.

Et populært reisemål for naturelskere på utkikk etter en stille og rolig ferie

Den lange historien full av berømte besøkende som Humboldt og Berthelot samt verdensberømte viner som nevnes i Shakespeares skuespill, gjør at Puerto de la Cruz i dag markedsfører seg selv som det perfekte sted for en stille og rolig ferie. Byen har også en rekke forskjellige butikker og et godt rykte blant internasjonale gastronomer. En kulturell rundtur bør omfatte stopp ved den anglikanske kirken og kirkegården samt kirkene La Peña de Francia og San Francisco.

Historical heritage
Historisk bygningssamling
Type
Historisk bydel
Public transport
Restoration
Shop/shopping
Touristic bus
Touristic info
Localidad
Puerto de La Cruz

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Bærekraft
Sostenibilidad
- Kast aldri fra deg avfall av noe slag i naturen, inkludert sigarettsneiper. Matrester bidrar til spredning av gnagere og villkatter som utgjør en alvorlig trussel for dyrelivet.
- Kast ikke gjenstander eller avfall av noe slag i sjøen.
- Respekter dyrene, ikke forstyrr dem og ikke mat dem. Hvis du oppdager et skadet dyr, gi beskjed på nødnummer 112. Heller ikke må du plukke blomster og planter.
- Samle ikke på steiner og ta ikke med deg noen andre ting fra naturen. Gjør heller ikke endringer i naturen ved å stable steiner for å lage de dessverre berømte «tårnene».
- Respekter og ta vare på stedets historiske og kulturelle arv, så vel som de ulike elementene av offentlige fasiliteter (informasjonspaneler, rekkverk, seter, belysning...).
1
9
262
10045