Landsbyen El Sauzal

En sjarmerende by med fantastisk utsikt

Hvis det er én ting som gjør at El Sauzal skiller seg ut, til og med mer enn byens sjarmerende kriker og kroker, er det panoramautsikten. Hele byen, som ligger på toppen av en klippe nord på Tenerife, er faktisk ett enormt utsiktspunkt. Herfra får du en unik utsikt mot Teide, som vokter over dalen Orotava, og over Atlanterhavets blåskimrende vann. El Sauzal ligger langt unna de typiske turiststiene og er perfekt for folk som er på jakt etter fred og ro.

En av Tenerifes beste solnedganger

Plaza de San Pedro og kirken der, som er den fjerde kirken som ble reist på Tenerife etter den spanske erobringen, er et godt utgangspunkt for å utforske El Sauzal. Et par meter ovenfor ligger parken og utsiktspunktet Los Lavaderos, en liten oase der tiden står stille. Når solen begynner å synke mot horisonten, finnes det ikke noe bedre enn å slappe av med en drink på en av utekafeene og nyte den praktfulle solnedgangen.

Historical heritage
Arv
Restoration
Shop/shopping
Touristic info
Localidad
El Sauzal

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Bærekraft
Sostenibilidad
- Kast aldri fra deg avfall av noe slag i naturen, inkludert sigarettsneiper. Matrester bidrar til spredning av gnagere og villkatter som utgjør en alvorlig trussel for dyrelivet.
- Kast ikke gjenstander eller avfall av noe slag i sjøen.
- Respekter dyrene, ikke forstyrr dem og ikke mat dem. Hvis du oppdager et skadet dyr, gi beskjed på nødnummer 112. Heller ikke må du plukke blomster og planter.
- Samle ikke på steiner og ta ikke med deg noen andre ting fra naturen. Gjør heller ikke endringer i naturen ved å stable steiner for å lage de dessverre berømte «tårnene».
- Respekter og ta vare på stedets historiske og kulturelle arv, så vel som de ulike elementene av offentlige fasiliteter (informasjonspaneler, rekkverk, seter, belysning...).
1
9
262
10045