Garachicos gamleby

Tenerifes første havn, som ble bygget i det 15. århundre

Nord på Tenerife ligger Garachico, som gir deg muligheten til å utforske en av de eldste landsbyene på Kanariøyene. Garachico, som ble grunnlagt mot slutten av det 15. århundre av en bankier fra Genova, var en viktig havn for handelen mellom Europa og de spanske koloniene i Nord- og Sør-Amerika. Byen ble ødelagt av et vulkanutbrudd i 1706, men i dag kan du rusle over Garachicos fredelige torg og langs gågatene med utsikt mot havet. Rett utenfor kysten kan du se Roque de Garachico, en berømt klippeøy.

Et sted av kulturell interesse med prisbelønnet kunst

Du kan utforske Garachicos fortid ved å rusle rundt i gamlebyens sjarmerende gater. Den rike arkitektoniske arven fra det 16. og 17. århundre gjør dette til en av Kanariøyenes best bevarte historiske og kunstneriske bydeler. Garachico fikk status som et sted av kulturell interesse i 1994 og har også blitt prisbelønnet for sine kunstskatter. Besøket i Garachico bør rundes av med en fottur gjennom det uberørte landskapet La Caleta de Interián, og på turen kan du se vulkanen Chinyero og klippene ved La Culata.

Historical heritage
Historisk bygningssamling
Type
Historisk bydel
Public transport
Restoration
Shop/shopping
Touristic bus
Touristic info
Localidad
Garachico

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Bærekraft
Sostenibilidad
  • Kast aldri fra deg avfall av noe slag i naturen, inkludert sigarettsneiper. Matrester bidrar til spredning av gnagere og villkatter som utgjør en alvorlig trussel for dyrelivet.
  • Kast ikke gjenstander eller avfall av noe slag i sjøen.
  • Respekter dyrene, ikke forstyrr dem og ikke mat dem. Hvis du oppdager et skadet dyr, gi beskjed på nødnummer 112. Heller ikke må du plukke blomster og planter.
  • Samle ikke på steiner og ta ikke med deg noen andre ting fra naturen. Gjør heller ikke endringer i naturen ved å stable steiner for å lage de dessverre berømte «tårnene».
  • Respekter og ta vare på stedets historiske og kulturelle arv, så vel som de ulike elementene av offentlige fasiliteter (informasjonspaneler, rekkverk, seter, belysning...).
1
9
262
10045