Den historiske byen Tegueste

En by med status som et sted av kulturell interesse

Tegueste, som ligger nord på Tenerife og ikke langt fra byen La Laguna, har et historisk sentrum med status som et sted av kulturell interesse. Ikke alle byer kan skryte av denne æren, men de unike historiske og kunstneriske attraksjonene gjør at denne tittelen er velfortjent. Denne byen, som ligger inneklemt mellom fjellkløfter og like i nærheten av Anaga natur- og kulturpark, som er en av Tenerifes naturskatter, har utviklet seg til et referansepunkt for vinturisme, og de landlige omgivelsene er oversådd med vingårder.

Besøk bodegaer og utforsk Teguestes historie

Vil du bli kjent med historien til denne maleriske byen, må du fordype deg i dens vinturisme. På det lokale turistkontoret kan du melde deg på guidede vinturer til vinbøndene og bodegaene som lager byens utmerkede viner. Tegueste har også et omfattende nettverk av godt skiltede naturstier. Disse leder deg til de viktigste severdighetene, for eksempel byens symbolske arnested La Arañita og Casa de los Zamoranos, et senter for tolkning og etnografi.

Historical heritage
Arv
Public transport
Restoration
Shop/shopping
Touristic bus
Touristic info
Localidad
Tegueste

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Bærekraft
Sostenibilidad
- Kast aldri fra deg avfall av noe slag i naturen, inkludert sigarettsneiper. Matrester bidrar til spredning av gnagere og villkatter som utgjør en alvorlig trussel for dyrelivet.
- Kast ikke gjenstander eller avfall av noe slag i sjøen.
- Respekter dyrene, ikke forstyrr dem og ikke mat dem. Hvis du oppdager et skadet dyr, gi beskjed på nødnummer 112. Heller ikke må du plukke blomster og planter.
- Samle ikke på steiner og ta ikke med deg noen andre ting fra naturen. Gjør heller ikke endringer i naturen ved å stable steiner for å lage de dessverre berømte «tårnene».
- Respekter og ta vare på stedets historiske og kulturelle arv, så vel som de ulike elementene av offentlige fasiliteter (informasjonspaneler, rekkverk, seter, belysning...).
1
10
262
10045