Den historiske byen San Juan de la Rambla

Blant de vakreste historiske sentre på Tenerife

Det finnes ett obligatorisk stopp på veien mot Tenerifes nordvestlige region, nemlig San Juan de la Rambla. Her kan du bade i det flotte naturlige bassenget La Laja, og byens historiske sentrum, som har status som et sted av kulturell interesse, har mange eksempler på en rik historisk arv. Brosteinsgater som Calle de la Alhóndiga leder bort fra det sentrale torget Rosario Oramas, der du kan rusle rundt og beundre en av de vakreste bykjernene på Tenerife.

Utforsk gater med en rik historisk arv

Lokalhistorien er sentrert rundt kirken San Juan Bautista, som skriver seg fra det 16. århundre. I nærheten ligger boligene til de første europeerne som slo seg ned her, for eksempel Oramas-huset. Hovedfasaden til dette huset kan du se fra gaten, og den har en praktfull trebalkong med flott listverk. Hjertet av byen holder i hevd en rik historisk arv i form av steinhus med røde teglsteinstak og vakre trebalkonger.

Historical heritage
Arv
Restoration
Shop/shopping
Touristic info
Localidad
San Juan de la Rambla

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Bærekraft
Sostenibilidad
- Kast aldri fra deg avfall av noe slag i naturen, inkludert sigarettsneiper. Matrester bidrar til spredning av gnagere og villkatter som utgjør en alvorlig trussel for dyrelivet.
- Kast ikke gjenstander eller avfall av noe slag i sjøen.
- Respekter dyrene, ikke forstyrr dem og ikke mat dem. Hvis du oppdager et skadet dyr, gi beskjed på nødnummer 112. Heller ikke må du plukke blomster og planter.
- Samle ikke på steiner og ta ikke med deg noen andre ting fra naturen. Gjør heller ikke endringer i naturen ved å stable steiner for å lage de dessverre berømte «tårnene».
- Respekter og ta vare på stedets historiske og kulturelle arv, så vel som de ulike elementene av offentlige fasiliteter (informasjonspaneler, rekkverk, seter, belysning...).
1
9
262
10045