Buenavista

En vakker by ved fjellets fot

Buenavista er den nordligste byen på Tenerife. Veien slutter her, og bortenfor finner du bare de bratte og majestetiske Teno-fjellene. Sjarmen til denne nordlige landsbyen skyldes imidlertid ikke bare det fantastiske landskapet. Den har fått status som et sted av kulturell interesse på grunn av de historiske gatene og de mange små, tradisjonelle husene. Sistnevnte kombinerer forskjellige stiler innført av de spanske erobrerne.

Rusle gjennom eldgamle gater og over historiske torg

Du bør starte besøket ditt med kirken og Plaza de los Remedios, der lokalbefolkningen møtes. Torget er omgitt av bygninger fra det 16. og 17. århundre, som har blitt restaurert med nennsom hånd og gir bykjernen sitt egenartede preg. I hovedgatene kan du se små hus med teglsteinstak, og i enden av Calle el Chorro ligger de gamle offentlige vaskeplassene, som har stor etnografisk verdi. Som avslutning på besøket ditt må du bare stikke innom det prisbelønte konditoriet El Aderno.

Historical heritage
Arv
Restoration
Shop/shopping
Touristic info
Localidad
Buenavista del norte

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Bærekraft
Sostenibilidad
- Kast aldri fra deg avfall av noe slag i naturen, inkludert sigarettsneiper. Matrester bidrar til spredning av gnagere og villkatter som utgjør en alvorlig trussel for dyrelivet.
- Kast ikke gjenstander eller avfall av noe slag i sjøen.
- Respekter dyrene, ikke forstyrr dem og ikke mat dem. Hvis du oppdager et skadet dyr, gi beskjed på nødnummer 112. Heller ikke må du plukke blomster og planter.
- Samle ikke på steiner og ta ikke med deg noen andre ting fra naturen. Gjør heller ikke endringer i naturen ved å stable steiner for å lage de dessverre berømte «tårnene».
- Respekter og ta vare på stedets historiske og kulturelle arv, så vel som de ulike elementene av offentlige fasiliteter (informasjonspaneler, rekkverk, seter, belysning...).
1
9
262
10045