Den historiske byen Teguise

Minner etter Lanzarotes første hovedstad

Teguise, som ligger nordøst på Lanzarote, var blant de første bosettingene som ble etablert på Kanariøyene. Byen var Lanzarotes hovedstad frem til 1847, og her finner du fremdeles et betydelig antall bygninger med stor historisk og kunstnerisk verdi. De viktigste er Castillo de Santa Bárbara, som nå er et sjørøvermuseum, Palacio Spinola, som er et staselig palass fra det 18. århundre, den eldgamle Guadalupe-kirken og San Francisco-klosteret.

Historiens sus, museer og musikk

Ved å rusle gjennom Teguise kan du få et inntrykk av hvordan livet var på begynnelsen av kolonitiden. I tillegg til den historiske arven kan den gamle hovedstaden by på museer som huset til markien av Herrera y Rojas og Casa Perdomo. Spesielt interessant for de kulturinteresserte er Casa del Timple, et nytt museum der du kan lære om de karakteristiske lydene til timplen, dette unike musikkinstrumentet fra Kanariøyene.

Historical heritage
Historisk bygningssamling
Type
Historisk bydel
Archeological sites
Public transport
Restoration
Shop/shopping
Touristic bus
Touristic info
Localidad
Teguise

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Bærekraft
Sostenibilidad
- Kast aldri fra deg avfall av noe slag i naturen, inkludert sigarettsneiper. Matrester bidrar til spredning av gnagere og villkatter som utgjør en alvorlig trussel for dyrelivet.
- Kast ikke gjenstander eller avfall av noe slag i sjøen.
- Respekter dyrene, ikke forstyrr dem og ikke mat dem. Hvis du oppdager et skadet dyr, gi beskjed på nødnummer 112. Heller ikke må du plukke blomster og planter.
- Samle ikke på steiner og ta ikke med deg noen andre ting fra naturen. Gjør heller ikke endringer i naturen ved å stable steiner for å lage de dessverre berømte «tårnene».
- Respekter og ta vare på stedets historiske og kulturelle arv, så vel som de ulike elementene av offentlige fasiliteter (informasjonspaneler, rekkverk, seter, belysning...).
3
10
262
10045