San Andrés

Den mest sjarmerende byen nord på La Palma

For å komme deg til San Andrés, som ligger nordøst på La Palma, må du krysse Spanias største buebro. På den andre siden ligger en av de mest sjarmerende byene på La Palma, som i flere hundre år var regionens hovedstad, noe som gjenspeiles av de århundregamle herskapshusene til de rike handelsmennene. Husfasadene rundt Nuestra Señora de Montserrat, en kirke i renessansestil, har vakre relieffer og balkonger med utsikt mot Atlanterhavet.

Brosteinsgater og stier ned til kysten

Fra brosteinsgatene i San Andrés, som ser ut akkurat som de gjorde for flere hundre år siden, ser du alltid havet, og byens hus, med sine store vinduer, vekker beundring hos de fleste. Midtpunktet i bykjernen er kirken og et praktfullt torg med samme navn, noe som nesten er unikt på øya. Nærliggende Plaza de la Alameda er det perfekte sted å la sansene hvile, og hvis du har lyst på en spasertur til kysten, kan du følge sjøveien ned til Charco Azul og ta deg en velfortjent dukkert i havet.

Historical heritage
Arv
Public transport
Restoration
Localidad
San Andrés y Sauces

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Bærekraft
Sostenibilidad
  • Kast aldri fra deg avfall av noe slag i naturen, inkludert sigarettsneiper. Matrester bidrar til spredning av gnagere og villkatter som utgjør en alvorlig trussel for dyrelivet.
  • Kast ikke gjenstander eller avfall av noe slag i sjøen.
  • Respekter dyrene, ikke forstyrr dem og ikke mat dem. Hvis du oppdager et skadet dyr, gi beskjed på nødnummer 112. Heller ikke må du plukke blomster og planter.
  • Samle ikke på steiner og ta ikke med deg noen andre ting fra naturen. Gjør heller ikke endringer i naturen ved å stable steiner for å lage de dessverre berømte «tårnene».
  • Respekter og ta vare på stedets historiske og kulturelle arv, så vel som de ulike elementene av offentlige fasiliteter (informasjonspaneler, rekkverk, seter, belysning...).
5
9
262
10045