Mazo

En turistby med rike håndverkstradisjoner

Sørøst på La Palma ligger Villa de Mazo, øyas beste håndverks- og turistsenter. Her finner du en rekke eksempler på tradisjonelt håndverk, for eksempel de berømte broderiene, og byen kan også skryte av å ha flest registrerte håndverkere av alle byene på øya. Den lille gamlebyen er et hyggelig sted å rusle rundt i, og i brosteinsgatene får du en ekte smak av La Palmas historie og tradisjoner.

Turistattraksjoner i Villa de Mazo

Villa de Mazo ligger bare noen minutter unna øyas flyplass og har en rekke attraksjoner å by på. Hovedtorget er omgitt av vakre gamle bygninger, for eksempel rådhuset. Håndverkstradisjonene kan du se i Casa Roja, der du kan kjøpe lokale produkter. Et nettverk av godt skiltede turstier leder gjennom nasjonalparken Cumbre Vieja, og den arkeologiske parken Belmaco og grotten med samme navn er vel verdt et besøk. Der kan du fordype deg i hulemaleriene og lære mer om La Palmas opprinnelige innbyggere.

Archeological sites
Lookout
Public transport
Restoration
Shop/shopping
Localidad
Mazo

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Bærekraft
Sostenibilidad
- Kast aldri fra deg avfall av noe slag i naturen, inkludert sigarettsneiper. Matrester bidrar til spredning av gnagere og villkatter som utgjør en alvorlig trussel for dyrelivet.
- Kast ikke gjenstander eller avfall av noe slag i sjøen.
- Respekter dyrene, ikke forstyrr dem og ikke mat dem. Hvis du oppdager et skadet dyr, gi beskjed på nødnummer 112. Heller ikke må du plukke blomster og planter.
- Samle ikke på steiner og ta ikke med deg noen andre ting fra naturen. Gjør heller ikke endringer i naturen ved å stable steiner for å lage de dessverre berømte «tårnene».
- Respekter og ta vare på stedets historiske og kulturelle arv, så vel som de ulike elementene av offentlige fasiliteter (informasjonspaneler, rekkverk, seter, belysning...).
5
10
262
10045