Los Llanos de Aridanes gamleby

Tradisjonell kanarisk stil med en historie tuftet på jordbruk og turisme

Los Llanos de Aridane, som ligger vest på øya, er La Palmas økonomiske hovedstad på grunn av byens betydning for jordbruk og turisme. Byen strekker seg ut fra Plaza de España, der du finner kirken Los Remedios og det man tror er noen av de eldste indiske laurbærtrærne på Kanariøyene. Bortenfor ligger Plaza Chica med sin utskårne steinfontene. Øverst i byen ligger de maleriske gatene Fernandez Taño og Calvo Sotelo, som er kantet med lave hus i tradisjonell kanarisk stil.

Øyas tradisjoner oppsummeres av Plaza Glorieta

Sør i byen ligger bymarkedet med sitt trivelige torg og sine indiske laurbærtrær. Fra den nærliggende busstasjonen kan du enkelt ta en tur til nabolaget Las Manchas og besøke Plaza de la Glorieta, som er laget av den lokale kunstneren Luis Morera. Du kan også ta deg en spasertur gjennom Llano de Argual, et område som tradisjonelt ble brukt til å dyrke bananer. Nå til dags kan du kjøpe håndverksarbeid og antikviteter på loppemarkedet som arrangeres der hver søndag. Gå ikke glipp av glassblåserstudioet i hjørnet av markedet.

Historical heritage
Historisk bygningssamling
Type
Historisk bydel
Public transport
Restoration
Shop/shopping
Touristic bus
Touristic info
Localidad
Los llanos de Aridane

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Bærekraft
Sostenibilidad
- Kast aldri fra deg avfall av noe slag i naturen, inkludert sigarettsneiper. Matrester bidrar til spredning av gnagere og villkatter som utgjør en alvorlig trussel for dyrelivet.
- Kast ikke gjenstander eller avfall av noe slag i sjøen.
- Respekter dyrene, ikke forstyrr dem og ikke mat dem. Hvis du oppdager et skadet dyr, gi beskjed på nødnummer 112. Heller ikke må du plukke blomster og planter.
- Samle ikke på steiner og ta ikke med deg noen andre ting fra naturen. Gjør heller ikke endringer i naturen ved å stable steiner for å lage de dessverre berømte «tårnene».
- Respekter og ta vare på stedets historiske og kulturelle arv, så vel som de ulike elementene av offentlige fasiliteter (informasjonspaneler, rekkverk, seter, belysning...).
5
9
262
10045