La Tosca

En sjarmerende landsby i en skog av draketrær

Landsbyen La Tosca ligger i nærheten av Barlovento, nord på La Palma, og har ett svært spesielt særtrekk: Den ligger midt i en skog av draketrær, og denne skogen er blant de største forekomstene av denne naturlig hjemmehørende tresorten, som er unik for Kanariøyene. De bare 20 menneskene her bor omgitt av dyrket mark og disse gåtefulle trærne, som har vakt europeeres interesse helt siden middelalderen, da det oppstod utallige legender om dem.

Rusle rundt mellom La Toscas tradisjonelle hus

Alle legendene til tross, historien forteller oss at innbyggerne i La Tosca og andre nærliggende landsbyer har basert levemåten sin på naturressursene rundt seg, og de pleide å lage tau av bladfibre. Fra Barlovento kan du ta en koselig tur til de tradisjonelle steinhusene, og derfra får du en praktfull utsikt over den forrevne kysten som omgir landsbyen.

Archeological sites
Public transport
Restoration
Shop/shopping
Touristic info
Localidad
Barlovento

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Bærekraft
Sostenibilidad
- Kast aldri fra deg avfall av noe slag i naturen, inkludert sigarettsneiper. Matrester bidrar til spredning av gnagere og villkatter som utgjør en alvorlig trussel for dyrelivet.
- Kast ikke gjenstander eller avfall av noe slag i sjøen.
- Respekter dyrene, ikke forstyrr dem og ikke mat dem. Hvis du oppdager et skadet dyr, gi beskjed på nødnummer 112. Heller ikke må du plukke blomster og planter.
- Samle ikke på steiner og ta ikke med deg noen andre ting fra naturen. Gjør heller ikke endringer i naturen ved å stable steiner for å lage de dessverre berømte «tårnene».
- Respekter og ta vare på stedets historiske og kulturelle arv, så vel som de ulike elementene av offentlige fasiliteter (informasjonspaneler, rekkverk, seter, belysning...).
5
9
262
10045