Caleta de Sebo

En landsby på La Graciosa som utstråler fred og ro

Caleta de Sebo er kanskje et av de mest spesielle stedene på Kanariøyene. Landsbyen er «hovedstaden» på La Graciosa, den eneste bebodde øya i øygruppen Chinijo, som ligger i en naturpark nordøst for Lanzarote. Ta en av de daglige båtene, så er du i denne stillhetens oase på 20 minutter. Her kan du rusle mellom hvite hus og langs gater med blek sand akkurat som om du var Robinson Crusoe. Finn fred og ro midt i Atlanterhavet på et sted som lar deg lade batteriene etter hverdagens kjas og mas.

Strender med stille vann på La Graciosa

I nærheten av Caleta de Sebo ligger en strand kalt La Francesa, og litt lenger borte ligger La Cocina, en strand med stille, krystallklart vann og kritthvit sand. Mens du er i Caleta de Sebo, kan du leie drosje eller sykkel for å besøke de mest interessante stedene på La Graciosa. Øya er imidlertid så liten at du også kan komme deg rundt til fots ved å følge de mange turstiene. Og når du har ladet batteriene, finnes det ikke noe bedre enn å smake på den deilige, ferske fisken som er så typisk for Caleta de Sebo.

Historical heritage
Arv
Restoration
Shop/shopping
Localidad
La Graciosa

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Bærekraft
Sostenibilidad
- Kast aldri fra deg avfall av noe slag i naturen, inkludert sigarettsneiper. Matrester bidrar til spredning av gnagere og villkatter som utgjør en alvorlig trussel for dyrelivet.
- Kast ikke gjenstander eller avfall av noe slag i sjøen.
- Respekter dyrene, ikke forstyrr dem og ikke mat dem. Hvis du oppdager et skadet dyr, gi beskjed på nødnummer 112. Heller ikke må du plukke blomster og planter.
- Samle ikke på steiner og ta ikke med deg noen andre ting fra naturen. Gjør heller ikke endringer i naturen ved å stable steiner for å lage de dessverre berømte «tårnene».
- Respekter og ta vare på stedets historiske og kulturelle arv, så vel som de ulike elementene av offentlige fasiliteter (informasjonspaneler, rekkverk, seter, belysning...).
8
9
262
10045