Fataga

Opplev sjarmen til en landsby omgitt av daler

De flotte fjellene du kan skimte fra veien opp til Fataga, gjør den til noe mer enn bare en malerisk landsby. De hvite husene og smale gatene, som alle er velholdte og fulle av blomster, samt de omkringliggende dalene, furuskogene og palmelundene gjør Fataga til et av øyas vakreste steder.

Kamelsafarier gjennom De tusen palmers dal

Takstein av terrakotta, palmer, trebalkonger og frodige jorder gjør det stemningsfulle landskapet i Fataga-dalen til en unik opplevelse. Her leves livet i like bedagelig tempo som alltid, og du kan utforske brosteinsgatene, San Jose-kirken (landsbyens eneste), museet og den gamle vannmøllen uten å stresse. Sammen med restaurantene, suvenirbutikkene og rideturene på kamel i dalen, som er kjent som De tusen palmers dal, gjør de en tur til Fataga til en eksotisk utflukt med spektakulær utsikt.

Localidad
San Bartolome de Tirajana

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Bærekraft
Sostenibilidad
  • Kast aldri fra deg avfall av noe slag i naturen, inkludert sigarettsneiper. Matrester bidrar til spredning av gnagere og villkatter som utgjør en alvorlig trussel for dyrelivet.
  • Kast ikke gjenstander eller avfall av noe slag i sjøen.
  • Respekter dyrene, ikke forstyrr dem og ikke mat dem. Hvis du oppdager et skadet dyr, gi beskjed på nødnummer 112. Heller ikke må du plukke blomster og planter.
  • Samle ikke på steiner og ta ikke med deg noen andre ting fra naturen. Gjør heller ikke endringer i naturen ved å stable steiner for å lage de dessverre berømte «tårnene».
  • Respekter og ta vare på stedets historiske og kulturelle arv, så vel som de ulike elementene av offentlige fasiliteter (informasjonspaneler, rekkverk, seter, belysning...).
2
9
262
10045