Den historiske byen Firgas

Et fossefall midt i gamlebyen

Firgas, som ligger nord på Gran Canaria, er en liten by full av sjarm. Vann har lenge spilt en viktig rolle i byens historie, og i dag renner det et kunstig fossefall på 30 meter nedover trappene i gaten Paseo de Gran Canaria midt i gamlebyen. Den vakre gamlebyen er kompakt og et utmerket sted for en spasertur.

Praktfull utsikt over det nordlige Gran Canaria og vakre gater

San Roque-kirken og torget er midtpunktet i gamlebyen. Fra utsiktspunktet på plassen kan du se landskapet på det nordlige Gran Canaria strekke seg nedover til Atlanterhavet. Vannmøllen i Firgas, som er den eldste på Kanariøyene som fremdeles er i bruk, har blitt pusset opp og er åpen for publikum. Etter en rusletur gjennom Firgas’ sjarmerende gater, mange av dem utsmykket med vakre keramikkfliser, kan du nyte et måltid tilberedt over trekull på en av de mange grillrestaurantene.

Historical heritage
Arv
Type
Historisk bydel
Restoration
Shop/shopping
Touristic info
Localidad
Firgas

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Bærekraft
Sostenibilidad
- Kast aldri fra deg avfall av noe slag i naturen, inkludert sigarettsneiper. Matrester bidrar til spredning av gnagere og villkatter som utgjør en alvorlig trussel for dyrelivet.
- Kast ikke gjenstander eller avfall av noe slag i sjøen.
- Respekter dyrene, ikke forstyrr dem og ikke mat dem. Hvis du oppdager et skadet dyr, gi beskjed på nødnummer 112. Heller ikke må du plukke blomster og planter.
- Samle ikke på steiner og ta ikke med deg noen andre ting fra naturen. Gjør heller ikke endringer i naturen ved å stable steiner for å lage de dessverre berømte «tårnene».
- Respekter og ta vare på stedets historiske og kulturelle arv, så vel som de ulike elementene av offentlige fasiliteter (informasjonspaneler, rekkverk, seter, belysning...).
2
9
262
10045