Puertito de Lobos

En fiskelandsby på den lille øya Lobos
Det som tidligere var et yndet tilholdssted for seler, er nå blant Fuerteventuras mest attraktive reisemål. Til den lille øya Lobos, som ligger nord for Fuerteventura, tar det bare 20 minutter med båt fra Corralejo. Fra brygga tar det ti minutter å gå til Puertito de Lobos, en liten samling hvite fiskerhus med blå dører som er det eneste stedet det bor folk på denne jomfruelige øya.
Naturlige basseng og en restaurant ved havet
Sentrum av øyas eneste bosetting består av mindre enn ti hus, og litt lenger borte er det knapt spor å se etter mennesker på denne ville, uberørte øya. Puertito de Lobos ligger i det som kan beskrives som et lite paradis, der hvit sand og vulkansk stein former spektakulære naturlige basseng med krystallklart, stille vann som er perfekte steder å snorkle eller kose seg med familien. Etter en dukkert finnes det ikke noe bedre enn å ta seg en matbit på landsbyens eneste restaurant, der du også kan nyte en fantastisk utsikt over den lille bukta.
Localidad
La Oliva

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Bærekraft
Sostenibilidad
- Kast aldri fra deg avfall av noe slag i naturen, inkludert sigarettsneiper. Matrester bidrar til spredning av gnagere og villkatter som utgjør en alvorlig trussel for dyrelivet.
- Kast ikke gjenstander eller avfall av noe slag i sjøen.
- Respekter dyrene, ikke forstyrr dem og ikke mat dem. Hvis du oppdager et skadet dyr, gi beskjed på nødnummer 112. Heller ikke må du plukke blomster og planter.
- Samle ikke på steiner og ta ikke med deg noen andre ting fra naturen. Gjør heller ikke endringer i naturen ved å stable steiner for å lage de dessverre berømte «tårnene».
- Respekter og ta vare på stedets historiske og kulturelle arv, så vel som de ulike elementene av offentlige fasiliteter (informasjonspaneler, rekkverk, seter, belysning...).
4
9
10 11 14 12
262
10045