Las Playitas

En yndig by ved kysten
Las Playitas har bevart essensen av Fuerteventuras tradisjonelle kystbyer. Den ligger sørøst på øya, i nærheten av det kommersielle senteret Gran Tarajal, og er like sjarmerende som en liten fiskelandsby. De små, hvite husene med blå striper ligger langs en strandpromenade. Og på de lokale restaurantene kan du smake på dagens fangst.
En vulkansk strand, vannsport og praktfulle landskap
Byen er delt inn i to ganske forskjellige deler. I den ene delen ligger fiskehavnen, og i den andre finner du en langstrakt strand med vulkansk sand og ypperlige forhold for vannsport, for eksempel vindsurfing. Seks kilometer unna står fyrtårnet La Entallada med sin fantastiske havutsikt, og i nærheten ligger det berglendte området Cuchillos de Vigán, som har status som offisielt naturreservat.
Public transport
Restoration
Shop/shopping
Touristic bus
Touristic info
Localidad
Tuineje

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Bærekraft
Sostenibilidad
- Kast aldri fra deg avfall av noe slag i naturen, inkludert sigarettsneiper. Matrester bidrar til spredning av gnagere og villkatter som utgjør en alvorlig trussel for dyrelivet.
- Kast ikke gjenstander eller avfall av noe slag i sjøen.
- Respekter dyrene, ikke forstyrr dem og ikke mat dem. Hvis du oppdager et skadet dyr, gi beskjed på nødnummer 112. Heller ikke må du plukke blomster og planter.
- Samle ikke på steiner og ta ikke med deg noen andre ting fra naturen. Gjør heller ikke endringer i naturen ved å stable steiner for å lage de dessverre berømte «tårnene».
- Respekter og ta vare på stedets historiske og kulturelle arv, så vel som de ulike elementene av offentlige fasiliteter (informasjonspaneler, rekkverk, seter, belysning...).
4
9
10 11 14 12
262
10045