Betancurias gamleby

Ta deg en spasertur gjennom Kanariøyenes historiske hovedstad
Betancuria, som ligger midt på den vestlige siden av Fuerteventura, er blant de viktigste minnene etter Kanariøyenes kolonitid. Byen ble grunnlagt i 1404 av den normanniske ridderen Jean de Béthencourt, og den ble lagt til et bortgjemt sted i innlandet for å gi bedre beskyttelse mot piratangrep. Byen fikk sin storhetstid i det 18. århundre takket være de store jordbruksavlingene. I dag avhenger hele den lokale økonomien av turisme.
Fuerteventuras religiøse by fra kolonitiden
En spasertur gjennom Betancuria gir deg et glimt av livet på Fuerteventura i gamle dager. Byen fra kolonitiden, som fikk status som historisk sted i 1979, tilbyr rundturer til sine mange religiøse bygninger. Høydepunktene omfatter kirken Santa María de la Concepción, kapellene Santa Inés og Nuestra Señora de la Peña samt det gamle fransiskanerklosteret San Buenaventura. Et besøk på museet for religiøs kunst og Fuerteventuras arkeologiske og etnografiske museum anbefales også.
Historical heritage
Historisk bygningssamling
Type
Historisk bydel
Archeological sites
Public transport
Restoration
Shop/shopping
Touristic bus
Touristic info
Localidad
Betancuria

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Bærekraft
Sostenibilidad
- Kast aldri fra deg avfall av noe slag i naturen, inkludert sigarettsneiper. Matrester bidrar til spredning av gnagere og villkatter som utgjør en alvorlig trussel for dyrelivet.
- Kast ikke gjenstander eller avfall av noe slag i sjøen.
- Respekter dyrene, ikke forstyrr dem og ikke mat dem. Hvis du oppdager et skadet dyr, gi beskjed på nødnummer 112. Heller ikke må du plukke blomster og planter.
- Samle ikke på steiner og ta ikke med deg noen andre ting fra naturen. Gjør heller ikke endringer i naturen ved å stable steiner for å lage de dessverre berømte «tårnene».
- Respekter og ta vare på stedets historiske og kulturelle arv, så vel som de ulike elementene av offentlige fasiliteter (informasjonspaneler, rekkverk, seter, belysning...).
4
10
262
10045