Antigua

Den historiske byen med alle vindmøllene
Det finnes byer med en kulturarv som forteller oss om fordums storhet. Dette er tilfelle med Antigua, som ligger i den flate, sentrale delen av Fuerteventura: Byens sentrum vitner om en historisk og kunstnerisk arv av stor verdi, noe som gjenspeiles av arkitekturen. Det er imidlertid én ting som kjennetegner Antiguas omland mer enn noe annet, og det er vindmøllene som ligger spredt rundt om i det flate landskapet. Akkurat som i gamle dager drives bladene rundt av de milde, varme passatvindene.
Historie og tradisjonell arkitektur på Fuerteventura
Antigua har en del attraksjoner man bare må få med seg. Den første er vindmøllemuseet i Antigua, der du i en fullstendig restaurert bygning kan se nøyaktig hvordan man malte korn i gamle dager. Museet ligger ved siden av et imponerende herskapshus, og der kan du kjøpe en rekke eksempler på øyas håndverksarbeider. I bykjernen kan du se eksempler på alt fra tradisjonelle hus til fornemme boliger som tilhørte rike familier, for eksempel Casona del Portón.
Public transport
Restoration
Shop/shopping
Touristic bus
Touristic info
Localidad
Antigua

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Bærekraft
Sostenibilidad
- Kast aldri fra deg avfall av noe slag i naturen, inkludert sigarettsneiper. Matrester bidrar til spredning av gnagere og villkatter som utgjør en alvorlig trussel for dyrelivet.
- Kast ikke gjenstander eller avfall av noe slag i sjøen.
- Respekter dyrene, ikke forstyrr dem og ikke mat dem. Hvis du oppdager et skadet dyr, gi beskjed på nødnummer 112. Heller ikke må du plukke blomster og planter.
- Samle ikke på steiner og ta ikke med deg noen andre ting fra naturen. Gjør heller ikke endringer i naturen ved å stable steiner for å lage de dessverre berømte «tårnene».
- Respekter og ta vare på stedets historiske og kulturelle arv, så vel som de ulike elementene av offentlige fasiliteter (informasjonspaneler, rekkverk, seter, belysning...).
4
9
262
10045