Tiñor

Den minste landsbyen på El Hierro

Tiñor, som ligger nordøst på El Hierro, er den minste landsbyen på den minste av Kanariøyene. Denne landsbyen har en helt spesiell sjarm takket være de vakre, tradisjonelle husene, som har sokler av svart vulkansk stein og flate taksteiner i engelsk stil. De hvite veggene til mange av husene står i skarp kontrast til de grønne omgivelsene. Tiñor er en knøttliten juvel, skjult bak åsene bare noen kilometer fra øyas hovedstad, som er vel verdt et besøk.

En malerisk landsby som prosesjonen «La Bajada de la Virgen de los Reyes» passerer gjennom

Prosesjonen «La Bajada de la Virgen de los Reyes» (Jomfru Marias nedstigning), som er blant de viktigste på Kanariøyene, passerer gjennom Tiñor. For å komme til den lille landsbyen må du ta av fra hovedveien fra Valverde til San Andrés og El Pinar, men turen er vel verdt det, for denne landsbyen er vakker som et postkort. Den beste måten å oppleve landsbyen på er å parkere bilen og rusle rundt i gatene, der du kan nyte de uberørte, landlige omgivelsene i fulle drag. Men ikke glem kameraet!

Localidad
Valverde

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Bærekraft
Sostenibilidad
- Kast aldri fra deg avfall av noe slag i naturen, inkludert sigarettsneiper. Matrester bidrar til spredning av gnagere og villkatter som utgjør en alvorlig trussel for dyrelivet.
- Kast ikke gjenstander eller avfall av noe slag i sjøen.
- Respekter dyrene, ikke forstyrr dem og ikke mat dem. Hvis du oppdager et skadet dyr, gi beskjed på nødnummer 112. Heller ikke må du plukke blomster og planter.
- Samle ikke på steiner og ta ikke med deg noen andre ting fra naturen. Gjør heller ikke endringer i naturen ved å stable steiner for å lage de dessverre berømte «tårnene».
- Respekter og ta vare på stedets historiske og kulturelle arv, så vel som de ulike elementene av offentlige fasiliteter (informasjonspaneler, rekkverk, seter, belysning...).
7
9
262
10045