Los Llanillos

En malerisk landsby med tradisjonelle hus og praktfulle hager

Dalen El Golfo, som ligger nord på El Hierro, er oversådd med små landsbyer. Én av dem skiller seg spesielt ut på grunn av sin sjarm: Los Llanillos. Den ligger tett ved kysten og er kjent for sine vakre og velholdte tradisjonelle hus med flate tak og nakne hjørnesteiner. Husenes nydelige hager, som er fulle av fargerike blomster, er også verdt å nevne, og de gjør en spasertur i Los Llanillos’ gater til en fest for sansene.

Det perfekte stedet for en rolig ferie på El Hierro

Mange av disse tradisjonelle husene har blitt forvandlet til landsens hoteller, noe som betyr at Los Llanillos har mye å velge mellom når det gjelder denne typen innkvartering. Denne landsbyen er et perfekt sted for en avslappende ferie på det som allerede er en svært fredfull øy. Dagene kan du tilbringe med å sitte på terrassen til et av disse vakre husene og bare nyte stillheten, rusle gjennom de lokale frukthagene eller ta turen ned til stranden Charco Azul, der du kan bade i Atlanterhavet. Så er du på utkikk etter en annerledes ferie, får du dette og mer til.

Touristic info
Localidad
Frontera

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Bærekraft
Sostenibilidad
  • Kast aldri fra deg avfall av noe slag i naturen, inkludert sigarettsneiper. Matrester bidrar til spredning av gnagere og villkatter som utgjør en alvorlig trussel for dyrelivet.
  • Kast ikke gjenstander eller avfall av noe slag i sjøen.
  • Respekter dyrene, ikke forstyrr dem og ikke mat dem. Hvis du oppdager et skadet dyr, gi beskjed på nødnummer 112. Heller ikke må du plukke blomster og planter.
  • Samle ikke på steiner og ta ikke med deg noen andre ting fra naturen. Gjør heller ikke endringer i naturen ved å stable steiner for å lage de dessverre berømte «tårnene».
  • Respekter og ta vare på stedets historiske og kulturelle arv, så vel som de ulike elementene av offentlige fasiliteter (informasjonspaneler, rekkverk, seter, belysning...).
7
9
262
10045