Landsbyen El Pinar

En sjarmerende landsby på El Hierro

Den vakre byen El Pinar er porten til øyas sørlige del. På veien fra hovedstaden kan du nyte synet av den vakre landsbygda, som er full av grønnsakshager og oversådd med fiken- og mandeltrær. El Pinar ligger i utkanten av store furuskoger, og den nedre delen av landskapet er fullt av forrevne, vulkanske fjellkløfter. Dette er en by der El Hierros tradisjonelle landsens levemåte, som fokuserer på jordbruk, gårdsbruk og håndverk, holdes i hevd.

Koble av på El Hierros landsens hoteller

Fra utsiktspunktet Tanajara får du en praktfull utsikt over byen El Pinar, den sørlige delen av El Hierro samt det som kalles Mar de las Calmas (Det stille havet), et havreservat kjent for sitt stille vann. Etterpå vil du føle for å utforske mer, å rusle gjennom gatene i Taibique eller Las Casas og oppleve den avslappede stemningen og levemåten der. Mange av husene har blitt restaurert med omhu og forvandlet til landsens herberger og hoteller, og disse er perfekte steder å koble av og gjenfinne seg selv på.

Public transport
Restoration
Shop/shopping
Touristic info
Localidad
El Pinar

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Bærekraft
Sostenibilidad
- Kast aldri fra deg avfall av noe slag i naturen, inkludert sigarettsneiper. Matrester bidrar til spredning av gnagere og villkatter som utgjør en alvorlig trussel for dyrelivet.
- Kast ikke gjenstander eller avfall av noe slag i sjøen.
- Respekter dyrene, ikke forstyrr dem og ikke mat dem. Hvis du oppdager et skadet dyr, gi beskjed på nødnummer 112. Heller ikke må du plukke blomster og planter.
- Samle ikke på steiner og ta ikke med deg noen andre ting fra naturen. Gjør heller ikke endringer i naturen ved å stable steiner for å lage de dessverre berømte «tårnene».
- Respekter og ta vare på stedets historiske og kulturelle arv, så vel som de ulike elementene av offentlige fasiliteter (informasjonspaneler, rekkverk, seter, belysning...).
7
9
262
10045