El Mocanal

En tradisjonell grend med mye sjarm

Den pittoreske landsbyen El Mocanal, omgitt av beitemark og avlinger, ligger i den nordlige delen av Hierro. Denne tradisjonelle grenda ligger svært nær «Pozo de las Calcosas», et badeområde med spektakulære naturlige bassenger, et perfekt sted for å kjøle seg ned med en god dukkert i det krystallklare vannet. De håndlagde teppene for Korpus Kristi-dagen er også berømte, et arrangement som hvert år samler et stort antall besøkende. Et vakkert sted som forfører dem som søker ro og vil nyte av den unike skjønnheten som skjuler seg i denne sjarmerende grenda og det omkringliggende landskapet.

Små steder hvor man kan føle tidens gang

El Mocanal har blitt et transittsted for alle reisende som kommer inn eller forlater El Golfo-dalen gjennom Los Roquillos-tunnelen. Det karakteristiske jordbruket som fortsatt drives gir den en veldig spesiell sjarm, med avkroker som vedlikeholder intakt den tradisjonelle arkitekturen med små, smale gater og torg som viser at her står tiden praktisk talt stille. Det anbefales å benytte anledningen til å besøke den historiske kirken San Pedro, bygget i det femtende århundre. Denne vakre landsbyen på Hierro beholder sine tradisjoner intakt, med den spesielle originaliteten som alltid har preget den.

Historical heritage
Arv
Public transport
Restoration
Shop/shopping
Touristic bus
Touristic info
Localidad
Valverde

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Bærekraft
Sostenibilidad
  • Kast aldri fra deg avfall av noe slag i naturen, inkludert sigarettsneiper. Matrester bidrar til spredning av gnagere og villkatter som utgjør en alvorlig trussel for dyrelivet.
  • Kast ikke gjenstander eller avfall av noe slag i sjøen.
  • Respekter dyrene, ikke forstyrr dem og ikke mat dem. Hvis du oppdager et skadet dyr, gi beskjed på nødnummer 112. Heller ikke må du plukke blomster og planter.
  • Samle ikke på steiner og ta ikke med deg noen andre ting fra naturen. Gjør heller ikke endringer i naturen ved å stable steiner for å lage de dessverre berømte «tårnene».
  • Respekter og ta vare på stedets historiske og kulturelle arv, så vel som de ulike elementene av offentlige fasiliteter (informasjonspaneler, rekkverk, seter, belysning...).
7
9
262
10045