Terrengsykling på La Palma

En vulkanrute for syklister

Dette er en rute som ikke er på så mange kilometer, men distansen, som går over skogsveier, er godt utnyttet. Denne vulkanruten er beregnet på syklister og starter i det tilrettelagte friområdet Refugio del Pilar i hjertet av La Palma. Her begynner en rundreise som går over veier som er dekket av den vulkanske sanden som omgir Cumbre Vieja på begge sider. Det er svært sannsynlig at du kommer til å se hvordan det danner seg et hav av skyer rundt skråningene – et imponerende skue i denne naturparken som går gjennom midten av den sørlige delen av øya.

35 kilometer i nærheten av Cumbre Vieja

Ruten begynner på vestsiden av Cumbre Vieja, der profilen er noe mykere, og her kan du varme opp mens du ser havet på den ene siden og de majestetiske vulkankjeglene på rekke og rad på den andre siden. Dette er et perfekt sted å stoppe opp og ta et bilde før du drar tilbake til utgangspunktet – denne gangen på østsiden, der veien er mer krevende og omfatter en 14 kilometer lang stigning. Dette er en kort rute på 35 kilometer som uten tvil kan oppleves hele året og er best bak styret på en terrengsykkel.

Distance
117 km
Høyde
617 m
Slope
1870 m
Restaurant
Localidad
Cumbre Vieja

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Bærekraft
Sostenibilidad
- Ta alltid med deg matavfall og sigarettsneiper. Legg heller ikke matrester i naturen, det kan føre til spredning av katter og rotter.
- Gi ikke mat til dyr og ikke forstyrr dem. Hvis du oppdager et skadet dyr, takker vi for at du tar kontakt via nødnummer 112.
- Ta ikke med deg steiner og andre naturlige ting fra naturen. Gjør heller ikke inngrep som kan endre naturen, for eksempel steintårn.
- Idrettsaktiviteter må ikke utøves utenfor de tillatte områdene.
5
257
13
262
10045