Terrengsykling på La Graciosa

Sykling på autoriserte veier

La Graciosa er en vernet naturpark og er den største øya i Chinijo-øygruppen. Øya ligger nord for Lanzarote og er et helt ideelt område for sykkelentusiaster. Det å sykle langs de hvite sanddekte veiene og utforske de øyas mange bukter og strender med krystallklart vann er oppnåelig for alle syklister med middels nivå. Her får du inntrykk av at tiden står stille, og for å bevare dette paradiset intakt er det viktig at du bare sykler på de autoriserte veiene. Det finnes tre ruter du kan følge for å se øyas mest ikoniske steder og drømmeaktige landskap.

Tre sykkelruter

La Graciosa er kanskje liten, men den har mye å by på. Ruten Corral-Punta del Cobre begynner på La Mareta-sletten, går rundt El Mojón-fjellet og Amarilla-fjellet og følger deretter kysten nordøst på øya. Et annet alternativ er å sykle en rundtur i nord, fra Las Agujas til Bermeja-fjellet, og dra til Las Conchas-stranden eller landsbyen Pedro Barba. Og hvis du ikke vil snu ryggen til kysten, finnes det en vei som tar deg både frem til og tilbake fra den imponerende La Francesa-øya, hvor du finner mye sand og krystallklart vann.

Distance
78 km
Høyde
1498 m
Slope
2020 m
Localidad
La Graciosa

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Bærekraft
Sostenibilidad
- Ta alltid med deg matavfall og sigarettsneiper. Legg heller ikke matrester i naturen, det kan føre til spredning av katter og rotter.
- Gi ikke mat til dyr og ikke forstyrr dem. Hvis du oppdager et skadet dyr, takker vi for at du tar kontakt via nødnummer 112.
- Ta ikke med deg steiner og andre naturlige ting fra naturen. Gjør heller ikke inngrep som kan endre naturen, for eksempel steintårn.
- Idrettsaktiviteter må ikke utøves utenfor de tillatte områdene.
8
257
13
262
10045