Terrengsykling sørvest på Gran Canaria

Sykling i Inagua-fjellene

Her finner du områder med bratte stier som går over til traseer med asfalt- og jordveier. Dette er en rute som stiger opp til de fabelaktige Inagua-fjellene på vestkysten av Gran Canaria. Og i dette naturreservatet finner du en av de best bevarte furuskogene på øya, noe som er grunnen til at du på enkelte strekninger må bære sykkelen. Dette er noe du må ha i tankene hvis du velger å sykle denne 70 kilometer lange ruten. Husk også på at den samlede høydeforskjellen er på 1770 meter.

Ruten avsluttes i Meloneras

Når du har forlatt det vernede området i Inagua og lagt furuskogene bak deg, følger en lang nedoverbakke som tar deg med til demningene som er spredt rundt i de imponerende dalene i Gran Canarias indre – for eksempel Chira- eller Soria-demningen. Her går underlaget over fra å være av asfalt til jord når du kjører inn i de dype juvene som fortsetter helt til du kommer frem til Arguineguín-kysten i Mogán. Det siste stykket går via landeveien, noe som gjør at du kan betrakte det flotte landskapet helt til du når Meloneras-stranden og turen er slutt.

Distance
70 km
Høyde
1222 m
Slope
1770 m
Localidad
Reserva Natural Inagua

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Bærekraft
Sostenibilidad
  • Ta alltid med deg matavfall og sigarettsneiper. Legg heller ikke matrester i naturen, det kan føre til spredning av katter og rotter.
  • Gi ikke mat til dyr og ikke forstyrr dem. Hvis du oppdager et skadet dyr, takker vi for at du tar kontakt via nødnummer 112.
  • Ta ikke med deg steiner og andre naturlige ting fra naturen. Gjør heller ikke inngrep som kan endre naturen, for eksempel steintårn.
  • Idrettsaktiviteter må ikke utøves utenfor de tillatte områdene.
2
257
13
262
10045