Terrengsykling nordvest på Fuerteventura

Sykkelruter i Corralejo
Dette er et unikt og tørt landskap på Fuerteventura, og du kan utforske det i ditt eget tempo ved å ta denne rundturen. Turen begynner i nordvest og går langs ulike sykkelruter som er utstyrt med informasjonspaneler der særegenhetene i de ulike områdene beskrives. Fra den lille landsbyen Lajares, som er startpunktet, går turen forbi vulkaner til du kommer til Corralejo, som er øyas viktigste turistsentrum og det beste stedet for å betrakte Tostón-fyrtårnet. Deretter kan du rette kursen mot vest, og, når du har tatt avstikkeren til Majanicho, passerer du en tilsynelatende endeløs rekke flotte strender og bukter mens du jobber deg frem mot El Cotillo.
Rundt Tindaya på sykkel
Før du fortsetter i retning av det hellige Tindaya-fjellet, som er det neste punktet på denne 79 kilometer lange ruten, er det lurt å samle krefter. Dermed står du bedre rustet til å sykle gjennom de suggestivt vakre landskapene som fører deg til kysten igjen, denne gangen til Janubio i Puerto del Rosario. Der er du tilbake på veien igjen for nok en gang å sykle rundt Tindaya – men denne gangen på østsiden. Og ruten går videre over asfaltveier der du kan bli kjent med kommunen La Oliva og den billedskjønne landsbyen Villaverde, og til slutt tar den deg tilbake til utgangspunktet, Lajares.
Distance
70 km
Høyde
1728 m
Slope
1850 m
Restaurant
Localidad
Lajares

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Bærekraft
Sostenibilidad
- Ta alltid med deg matavfall og sigarettsneiper. Legg heller ikke matrester i naturen, det kan føre til spredning av katter og rotter.
- Gi ikke mat til dyr og ikke forstyrr dem. Hvis du oppdager et skadet dyr, takker vi for at du tar kontakt via nødnummer 112.
- Ta ikke med deg steiner og andre naturlige ting fra naturen. Gjør heller ikke inngrep som kan endre naturen, for eksempel steintårn.
- Idrettsaktiviteter må ikke utøves utenfor de tillatte områdene.
4
257
13
262
10045