Trail Icod de los Vinos

Denne ruten befinner seg i nordlige Tenerife. Den er en lang rute som grenser til byen Icod. Veien varierer mellom stier som går langs kysten, og områder som ligger høyere over havet og som går gjennom vakre skoger av Kanarisøyenes egne furutrær.

Starter på havnivå i San Marcos og går i en lang og langsom oppstigning forbi La Vega og gjennom tett, grønn vegetasjon. Her er løypene ganske tekniske og du vil se at landskapet endrer seg etter hvert som du klatrer. Ved 1500 m over havet, fortsetter ruten på grusveier og barnålsstier gjennom furuskog før kursen går tilbake nedover til kysten langs Valley of Abruncho og Gotera.

Ruten fortsetter fra Las Longueras på grusveier langs kysten og nær Rock of Garajados, før den tar deg med tilbake til San Marcos.

Distance
50 km
Negative slope
2.300 m
Positive slope
2.300 m
Localidad
Icod de los Vinos
Downloadable files selection
Archivos
Imagen Archivo
Título Fichero
Icod de los Vinos
pdf
Imagen Archivo
Título Fichero
Icod de los Vinos
zip

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Bærekraft
Sostenibilidad
- Ta alltid med deg matavfall og sigarettsneiper. Legg heller ikke matrester i naturen, det kan føre til spredning av katter og rotter.
- Gi ikke mat til dyr og ikke forstyrr dem. Hvis du oppdager et skadet dyr, takker vi for at du tar kontakt via nødnummer 112.
- Ta ikke med deg steiner og andre naturlige ting fra naturen. Gjør heller ikke inngrep som kan endre naturen, for eksempel steintårn.
- Idrettsaktiviteter må ikke utøves utenfor de tillatte områdene.
1
257
13
262
10045