Trail Adeje

Denne ruten befinner seg på den sørvestlige delen til Tenerife. Det er en rute som har flere opp- og nedstigninger, fra begynnelse til slutt.

Den første delen av ruten er oppstigning. Den begynner i Barrio Taucho og går opp til La Quinta. Deretter går ruten i en sløye som et åttetall for å komme tilbake til startpunkt. Generelt sett er vegetasjonen tørr og sporene går langs skittspor som er enkle. Selv om sporene går gjennom Ye dalene anses det som en tørr rute. Ruten går nedover til Barrio Taucho.

Helhetlig sett er den ansett som tørr og lett med noen litt tekniske deler. Den tøffe delen til ruten har fire bestigninger.

Distance
21 km
Negative slope
1.300 m
Positive slope
1.300 m
Localidad
Adeje
Downloadable files selection
Archivos
Imagen Archivo
Título Fichero
Adeje
pdf
Imagen Archivo
Título Fichero
Adeje
zip

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Bærekraft
Sostenibilidad
- Ta alltid med deg matavfall og sigarettsneiper. Legg heller ikke matrester i naturen, det kan føre til spredning av katter og rotter.
- Gi ikke mat til dyr og ikke forstyrr dem. Hvis du oppdager et skadet dyr, takker vi for at du tar kontakt via nødnummer 112.
- Ta ikke med deg steiner og andre naturlige ting fra naturen. Gjør heller ikke inngrep som kan endre naturen, for eksempel steintårn.
- Idrettsaktiviteter må ikke utøves utenfor de tillatte områdene.
1
257
13
262
10045