Teide - Puerto de la Cruz

Ruten befinner seg i nordlige Tenerife og gå fra Teide og nedover til kysen av Puerto de la Cruz. Dette er en vakker rute og er den andre delen i Tenerife Bluetrail Race.

Den starter fra Teide på turistsentrumet til Las Cañadas del Teide og går gjennom et vulkansk område i nasjonalparken før man ankommer Fortaleza. Løypene er løpbare og ligger høyt over havet. Nedstigningen starter på Chanaija og passerer ørkenområdet til Las Cañadas inntil den når Asomadero-området.

Fra denne sonen starter en labyrint av stier dekket i vegetasjon der den vanskeligste delen er nedstigningen som tar deg til Los Realejos Altos. Fra dette punktet bytter ruten til en kystrute som går nedover til havnen i Puerto de la Cruz.

Distance
25 km
Negative slope
2.500 m
Positive slope
400 m
Localidad
Cañadas del Teide - Puerto de la Cruz
Downloadable files selection
Archivos
Imagen Archivo
Título Fichero
Teide - Puerto de la Cruz
pdf
Imagen Archivo
Título Fichero
Teide - Puerto de la Cruz
zip

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Bærekraft
Sostenibilidad
- Ta alltid med deg matavfall og sigarettsneiper. Legg heller ikke matrester i naturen, det kan føre til spredning av katter og rotter.
- Gi ikke mat til dyr og ikke forstyrr dem. Hvis du oppdager et skadet dyr, takker vi for at du tar kontakt via nødnummer 112.
- Ta ikke med deg steiner og andre naturlige ting fra naturen. Gjør heller ikke inngrep som kan endre naturen, for eksempel steintårn.
- Idrettsaktiviteter må ikke utøves utenfor de tillatte områdene.
1
257
13
262
10045