Ruta 0-4-0

Denne ruten befinner seg i nordlige Tenerife. Den tar deg med på en lang og sakte stigning og fortsetter helt opp til Pico de Teide og ned igjen langs den samme ruten. Den starter på Playa del Socorro og stien tar av inn i en utfordrende og bratt skråning opp til Mirador del Lance. Herfra går ruten på skittspor gjennom grønne furuskoger og vegetasjon opp til Mirador del Asomadero. Herfra har du en spektakulær utsikt over dalen Orotava og du kan også se mount Teide. Den fortsetter langs spor og stier der vegetasjonen er svært tett og det er lett å bli forvirret og miste sporet.

Oppstigningen fortsetter, og fra tid til annen skifter landskapet farge, blir mer tørt og åpent for Riscos de la Fortaleza. Her er landskapet veldig tørt.På Cañadas del Teide fører stien videre til Montaña Blanca. Her ankommer du Huevos del Teide, med store steinformasjoner som har blitt dannet i løpet av det siste vulkanutbruddet. Fra Montaña Blanca passerer ruten et hjem til Pico del Teide.

Denne ruten har en utrolig utsikt over havet og fjellene. Den når Pico del Teide for en sensasjonell tur. Den går videre gjennom to fullstendig, ulike terrengtyper - skittsti og vulkansti.

Distance
55 km
Negative slope
4.000 m
Positive slope
4.000 m
Localidad
Los Realejos - Teide
Downloadable files selection
Archivos
Imagen Archivo
Título Fichero
Ruta 0-4-0
pdf
Imagen Archivo
Título Fichero
Ruta 0-4-0
zip

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Bærekraft
Sostenibilidad
- Ta alltid med deg matavfall og sigarettsneiper. Legg heller ikke matrester i naturen, det kan føre til spredning av katter og rotter.
- Gi ikke mat til dyr og ikke forstyrr dem. Hvis du oppdager et skadet dyr, takker vi for at du tar kontakt via nødnummer 112.
- Ta ikke med deg steiner og andre naturlige ting fra naturen. Gjør heller ikke inngrep som kan endre naturen, for eksempel steintårn.
- Idrettsaktiviteter må ikke utøves utenfor de tillatte områdene.
1
257
13
262
10045