La Esperanza

Dette sporet befinner seg i sentrum av øya bland det mest beskyttede området til Las Lagunetas.
Den begynner i Las Raices med en kontinuerlig klatring langs klippene på østsiden av øya og opp til Las Laguneta på sporet Los Overjeros og passerer gjennom Fayal. Nedoverbakken til ruten passerer den vestlige delen til klippen og går opp og ned gjennom daler tilbake til startpunktet.Denne ruten er en del av skogsområdet med Kanari-trær og eukalyptus. Sporene har derfor nåler. Dette betyr at noen deler kan være temmelig tekniske og glatte når de er våte. Fra de høyere delen til sporet har du en fantastisk utsikt over Teide.
Denne ruten har generelt sett flott vegetasjon og er veldig lett gåbar. Den utrolige tingen ved denne ruten er at man kan se begge sider av øya og den vakre Teide.
Distance
30 km
Negative slope
1.600 m
Positive slope
1.600 m
Localidad
El Rosario
Downloadable files selection
Archivos
Imagen Archivo
Título Fichero
La Esperanza
pdf
Imagen Archivo
Título Fichero
La Esperanza
zip

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Bærekraft
Sostenibilidad
- Ta alltid med deg matavfall og sigarettsneiper. Legg heller ikke matrester i naturen, det kan føre til spredning av katter og rotter.
- Gi ikke mat til dyr og ikke forstyrr dem. Hvis du oppdager et skadet dyr, takker vi for at du tar kontakt via nødnummer 112.
- Ta ikke med deg steiner og andre naturlige ting fra naturen. Gjør heller ikke inngrep som kan endre naturen, for eksempel steintårn.
- Idrettsaktiviteter må ikke utøves utenfor de tillatte områdene.
1
257
13
262
10045