Volcanes de Costa Teguise

Denne ruten befinner seg på østkysten til Lanzarote. En rute som er nær den turistlandsbyen Costa Teguise, men likevel som å komme inn i en verden av vulkaner og stier.
Den begynner i av nærheten Ancones på enkle skittspor. Den første bestigningen er til en vulkan på stier med løse steiner. Når du ankommer vulkanen har du spektakulær utsikt over Costa Teguise, kysten og havet. Den løper langs toppen av vulkanen, løypene er tekniske, og du må være forsiktig for løse steiner.
Den neste oppstigningen er på enkle stier til en annen vulkan. Ned fra denne vulkanen går ruten langs forskjellige stier og noen skittspor uten noen problemer som fører oss til vulkanen Tinamala 320 m. Fra toppen av denne vulkanen har du en spektakulær utsikt over den nordlige kysten nord og Guatiza. Disse oppstigningene har løse steiner og mange store hull.Ruten går deretter tilbake til Costa Teguise, Ancones på grusveier med løse steiner.
Distance
25 km
Negative slope
800 m
Positive slope
800 m
Localidad
Teguise
Downloadable files selection
Archivos
Imagen Archivo
Título Fichero
Volcanes de Costa Teguise
pdf
Imagen Archivo
Título Fichero
Volcanes de Costa Teguise
zip

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Bærekraft
Sostenibilidad
- Ta alltid med deg matavfall og sigarettsneiper. Legg heller ikke matrester i naturen, det kan føre til spredning av katter og rotter.
- Gi ikke mat til dyr og ikke forstyrr dem. Hvis du oppdager et skadet dyr, takker vi for at du tar kontakt via nødnummer 112.
- Ta ikke med deg steiner og andre naturlige ting fra naturen. Gjør heller ikke inngrep som kan endre naturen, for eksempel steintårn.
- Idrettsaktiviteter må ikke utøves utenfor de tillatte områdene.
3
257
13
262
10045