Famara - La Santa

Denne ruten befinner seg på vestkysten til Lanzarote. Dette er en ren kyststi som starter fra Famara område å gå hele veien til Caleta Caballo.

Den starter i Famara og går langs sand og grusveier. Du er virkelig nær Atlanterhavet. Noen deler av ruten har lettere sandstier andre deler er litt mer teknisk med steiner i sanden. Ankomst til Caleta de Caballo ruten snur for å gå tilbake de samme stiene og kommer tilbake på stranden i San Juan.

Denne ruten er regnet lett, som i ikke mye avstamning eller oppstigning. Men enkelte deler av løypene er mer teknisk. Du er så nær havet at det ikke bare gir deg en fantastisk utsikt over sjøen, men også en og annen sjø plask.

Distance
17 km
Negative slope
200 m
Positive slope
200 m
Localidad
Teguise - Tinajo
Downloadable files selection
Archivos
Imagen Archivo
Título Fichero
Famara - La Santa
pdf

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Bærekraft
Sostenibilidad
- Ta alltid med deg matavfall og sigarettsneiper. Legg heller ikke matrester i naturen, det kan føre til spredning av katter og rotter.
- Gi ikke mat til dyr og ikke forstyrr dem. Hvis du oppdager et skadet dyr, takker vi for at du tar kontakt via nødnummer 112.
- Ta ikke med deg steiner og andre naturlige ting fra naturen. Gjør heller ikke inngrep som kan endre naturen, for eksempel steintårn.
- Idrettsaktiviteter må ikke utøves utenfor de tillatte områdene.
3
257
13
262
10045