Barranco de la Paja

Denne ruten ligger på vestkysten av Lanzarote og går i en sløyfe, som starter og slutter i den velkjente Famara.

Fra Famara bungalows tar ruten deg med opp gjennom den tette grønne dalen La Paja. Denne stigningen er på ganske tekniske stier og er en utfordrende oppstigning. Du når toppen mot Haria og passerer det magiske Bosquecillo området, den grønne dalen Haria på enkle stier med noen mer tekniske deler. Du passerer de 3 toppene til del Risco på tekniske stier og har en fantastisk utsikt. Ruten går deretter mot Haria stigende gjennom en svart sandfylt nedoverbakke.

Fra Haria stiger ruten mot Camino Real (gammel steinveien) og når Las Nieves. Herfra har du fantastisk utsikt over Famara og Risco området. På vei tilbake til Famara du passerer en morsom og rask nedstigning gjennom dalen Maramajo.Dette er et komplisert men kjørbart rute som etterlater deg med fantastisk utsikt over hav og fjell. Du løper langs nærliggende klippekanter og gjennom flotte daler hvilket gjør ruten veldig spennende.

Distance
27 km
Negative slope
1.500 m
Positive slope
1.500 m
Localidad
Teguise

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Bærekraft
Sostenibilidad
- Ta alltid med deg matavfall og sigarettsneiper. Legg heller ikke matrester i naturen, det kan føre til spredning av katter og rotter.
- Gi ikke mat til dyr og ikke forstyrr dem. Hvis du oppdager et skadet dyr, takker vi for at du tar kontakt via nødnummer 112.
- Ta ikke med deg steiner og andre naturlige ting fra naturen. Gjør heller ikke inngrep som kan endre naturen, for eksempel steintårn.
- Idrettsaktiviteter må ikke utøves utenfor de tillatte områdene.
3
257
13
262
10045