Ajaches

Denne ruten befinner seg på østkysten til Lanzarote. Den starter i Femés og tar deg langs vulkanske fjell på svært tekniske stier med fantastisk utsikt.

Ruten første tar deg ned til Atlanterhavet langs tekniske stier, gjennom de vulkanske fjell. Nedstigningene er kompliserte med løse steiner. Du ankommer Atlanterhavet med en rute som klatrer opp på brede, grusveier. Ta fatt på veien tilbake opp mot Femés i lange og harde bestigninger, du har spektakulær utsikt over havet og rullende, tørre fjell og daler. Denne ruten er en flott del av øya og byr på vakre solnedganger som speiles i fjellene og skaper et spektakulært fargespill.

Dette er et flott område med storslåtte solnedganger der sollyset reflekteres på øyas eldste vulkanfjell, Ajache-fjellene, og skaper de mest dramatiske oransje fargene.

Distance
29 km
Negative slope
1.400 m
Positive slope
1.400 m
Localidad
Yaiza
Downloadable files selection
Archivos
Imagen Archivo
Título Fichero
Ajaches
kml

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Bærekraft
Sostenibilidad
- Ta alltid med deg matavfall og sigarettsneiper. Legg heller ikke matrester i naturen, det kan føre til spredning av katter og rotter.
- Gi ikke mat til dyr og ikke forstyrr dem. Hvis du oppdager et skadet dyr, takker vi for at du tar kontakt via nødnummer 112.
- Ta ikke med deg steiner og andre naturlige ting fra naturen. Gjør heller ikke inngrep som kan endre naturen, for eksempel steintårn.
- Idrettsaktiviteter må ikke utøves utenfor de tillatte områdene.
3
257
13
262
10045