Garañón - Maspalomas

Denne ruten er den siste delen av den fullstendige Transgrancanaria, kjent som maratondistansen. Det er en rute med nedoverbakke og svært tekniske og utfordrende utforkjøringer gjennom vakre raviner til Gran Canaria og med fantastisk utsikt.

Den starter i furuskogen Garañon og tar deg med gjennom furunålstier mot en teknisk nedstigning til Tunte. Denne nedoverbakken tar deg til enda en nedstigning, som fører deg ned til Ayagaures.

De resterende løypene er brede og enkle grusveier som passerer gjennom en ravine. Ruten ender med en flat, bred grusvei til Maspalomas som passerer en kort strekning av stranden.

Distance
42 km
Negative slope
2.520 m
Positive slope
900 m
Localidad
Tejeda - San Bartolome de Tirajana
Downloadable files selection
Archivos
Imagen Archivo
Título Fichero
Garañón - Maspalomas
pdf
Imagen Archivo
Título Fichero
Garañón - Maspalomas
zip

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Bærekraft
Sostenibilidad
- Ta alltid med deg matavfall og sigarettsneiper. Legg heller ikke matrester i naturen, det kan føre til spredning av katter og rotter.
- Gi ikke mat til dyr og ikke forstyrr dem. Hvis du oppdager et skadet dyr, takker vi for at du tar kontakt via nødnummer 112.
- Ta ikke med deg steiner og andre naturlige ting fra naturen. Gjør heller ikke inngrep som kan endre naturen, for eksempel steintårn.
- Idrettsaktiviteter må ikke utøves utenfor de tillatte områdene.
2
257
13
262
10045