Fontanales - Garañón

Denne ruten starter i Fontanales og ender i Garañon-skogen og fører deg gjennom fantastisk natur. De to klatreetappene til Cruz de Tejeda og Roque Nublo og gjennom Roque Nublo-området er høydepunktene på turen.

Fra Fontanales går løypen videre mot Valleseco og fortsetter opp og ned gjennom flotte raviner langs teknisk krevende stier helt til du kommer til Teror. Ruten tar deg med på en lengre klatreetappe til Talayón og fortsetter til Cruz de Tejeda. Fra Cruz de Tejeda foretar ruten en vakker nedstigning til Tejeda og kommer til La Culata. Her starter en tøff klatreetappe mot Roque Nublo. Herfra fortsetter ruten langs tekniske løyper og nedstigninger som er omringet av furutrær og vakker natur, til den ender i La Garañon.

Dette er en vakker og fantastisk del av Transgrancanaria-veien. Den er svært teknisk både i stigningene og nedstigningene.

Distance
37 km
Negative slope
1.950 m
Positive slope
2.730 m
Localidad
Moya - Tejeda
Downloadable files selection
Archivos
Imagen Archivo
Título Fichero
Fontanales - Garañón
pdf
Imagen Archivo
Título Fichero
Fontanales - Garañón
zip

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Bærekraft
Sostenibilidad
- Ta alltid med deg matavfall og sigarettsneiper. Legg heller ikke matrester i naturen, det kan føre til spredning av katter og rotter.
- Gi ikke mat til dyr og ikke forstyrr dem. Hvis du oppdager et skadet dyr, takker vi for at du tar kontakt via nødnummer 112.
- Ta ikke med deg steiner og andre naturlige ting fra naturen. Gjør heller ikke inngrep som kan endre naturen, for eksempel steintårn.
- Idrettsaktiviteter må ikke utøves utenfor de tillatte områdene.
2
257
13
262
10045