Artenara

Denne veien befinner seg i hjertet til Gran Canaria - Artenara. Daler, raviner og spektakulær, grønn fjellutsikt.

Stien starter i Artenara og tar deg langs en ravine på skittspor, noen deler med flere tekniske steinete stier gjennom furuskog. Den bratte Acusa klatre er en krevende vertikal som svinger seg opp gjennom grønn skog og på ganske tekniske stier.Ruten tar deretter av på bredere, lettere furuskogsløyper med noen tekniske utforkjøringer. Løypen passerer en dam, Presa de los Lugarejos, og avslutter som en sakte og lang stigning tilbake til Artenara.

Artenara-ruten er også en trailrace – kjent for å være utfordrende – men den er svært vakker og en "en-gang-i-livet"-turopplevelse. Her får du oppleve store kontraster i landskapet – bratte bakker, flott furuskog og dype raviner med tett vegetasjon.

Distance
30 km
Negative slope
2.200 m
Positive slope
2.200 m
Localidad
Artenara
Downloadable files selection
Archivos
Imagen Archivo
Título Fichero
Artenara
pdf
Imagen Archivo
Título Fichero
Artenara
zip

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Bærekraft
Sostenibilidad
- Ta alltid med deg matavfall og sigarettsneiper. Legg heller ikke matrester i naturen, det kan føre til spredning av katter og rotter.
- Gi ikke mat til dyr og ikke forstyrr dem. Hvis du oppdager et skadet dyr, takker vi for at du tar kontakt via nødnummer 112.
- Ta ikke med deg steiner og andre naturlige ting fra naturen. Gjør heller ikke inngrep som kan endre naturen, for eksempel steintårn.
- Idrettsaktiviteter må ikke utøves utenfor de tillatte områdene.
2
257
13
262
10045