Ajuy

Denne ruten ligger på Fuerteventuras vestkyst og starter i landsbyen Ajuy. Den befinner seg på øyas fjellområde. Dette er en rute der du vil oppdage noen av de mer karakteristiske terrengtypene som øya består av, og er en del av Coast to Coast-racet.
Ruten starter fra stranden som består av svartsand og småstein, og fortsetter langs en bred og åpen grusvei helt til du ankommer den første klatreetappen som tar deg til Peñitas-demningen, gjennom Palm Barranco de Buen Paso.
Etter at du har passert demningen, går løypen over i en mer teknisk klatreetappe. Denne etappen går langs en vei som går i sikksakk helt til toppen. Fra toppen fortsetter de tørre grusveiene i en lang nedstigning mot Tuineje.På denne ruten får du se Fuerteventuras typiske sandfargede vulkanske fjell og vulkanske grusveier.
Distance
27 km
Negative slope
1.400 m
Positive slope
1.600 m
Localidad
Ajuy
Downloadable files selection
Archivos
Imagen Archivo
Título Fichero
Ajuy
pdf
Imagen Archivo
Título Fichero
Ajuy
zip

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Bærekraft
Sostenibilidad
- Ta alltid med deg matavfall og sigarettsneiper. Legg heller ikke matrester i naturen, det kan føre til spredning av katter og rotter.
- Gi ikke mat til dyr og ikke forstyrr dem. Hvis du oppdager et skadet dyr, takker vi for at du tar kontakt via nødnummer 112.
- Ta ikke med deg steiner og andre naturlige ting fra naturen. Gjør heller ikke inngrep som kan endre naturen, for eksempel steintårn.
- Idrettsaktiviteter må ikke utøves utenfor de tillatte områdene.
4
257
13
262
10045