Sabinosa

Dette sporet starter i landsbyen Frontera, og den fører deg med på en klatretur gjennom landsbyer og grønne furuskoger i Mencafete-området. Sporet har en bratt nedstigning til landsbyen Sabinosa. Herfra blir sporene mer tekniske og en bratt klatring oppover mot Sabinosa-treet starter. Fra Sabinosa-treets utsiktspunkt har du en flott utsikt over havet og magisk lys. Ruten går deretter inn i et mer åpent landskap og avsluttes i La Ermita de la Virgen de los Reyes. Variasjonen til denne ruten er utfordrende.

det er en god treningsrute til den første halvdelen av El Meridiano Marathon. Når du når destinasjonen har du en flott utsikt over hav og vulkan nedover mot vulkanlandskapet til Faro de Orchilla.

Distance
23 km
Negative slope
1.300 m
Positive slope
1.800 m
Localidad
Sabinosa
Downloadable files selection
Archivos
Imagen Archivo
Título Fichero
Sabinosa
pdf
Imagen Archivo
Título Fichero
Sabinosa
zip

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Bærekraft
Sostenibilidad
- Ta alltid med deg matavfall og sigarettsneiper. Legg heller ikke matrester i naturen, det kan føre til spredning av katter og rotter.
- Gi ikke mat til dyr og ikke forstyrr dem. Hvis du oppdager et skadet dyr, takker vi for at du tar kontakt via nødnummer 112.
- Ta ikke med deg steiner og andre naturlige ting fra naturen. Gjør heller ikke inngrep som kan endre naturen, for eksempel steintårn.
- Idrettsaktiviteter må ikke utøves utenfor de tillatte områdene.
7
257
13
262
10045