SISTE NYTT: Coronavirus (COVID-19) her
/

Spa

UNDER ÅPEN HIMMEL ...

Her på Kanariøyene kan du fornye deg både innvendig og utvendig i utrolige omgivelser. I tillegg til et stort spekter av velværesentre finnes det fire naturlige ressurser med terapeutiske bruksområder på disse øynene, noe som gjør Kanariøyene til et spa under åpen himmel. Disse elementene er vannet, luften, solen og sanden.

En eksplosiv natur og lang erfaring innen velværeturisme i skjønn forening gjør at dette er et ideelt reisemål hvis du vil kombinere maksimal avslapping med uforglemmelige opplevelser. La naturen – eller velværeekspertene – på øyene skjemme deg bort.
Det er helt sikkert vel fortjent.

HAVET

Sjøvann, og spesielt vannet i Atlanterhavet, inneholder 89 elementer som finnes i kroppen vår, i tillegg til vitaminer og mikroorganismer som frigjør antimikrobiske stoffer og hormoner som huden kan absorbere og dra nytte av. Ved å bade i havet kan du forbedre hudproblemer som akne, dermatitt og sår, utskille toksiner og selvfølgelig slappe av.

LUFTEN

Den rene passatvinden forfrisker deg både fysisk og mentalt. Havbrisen som blåser inn over den kanariske kysten, er full av mineraler og negative ioner med avslappende og detoksifiserende effekt. Den er derfor svært gunstig for pusteapparatet– i tillegg til at den tilfører huden næring og fuktighet.

SOLEN

Solen skinner alltid på Kanariøyene, og sollyset hjelper kroppen til å danne D-vitamin på naturlig vis. Kroppen bruker dette vitaminet til å absorbere kalsium og forebygge sykdommer som osteoporose, hypertensjon og muskelsmerter. I tillegg stimulerer sollyset utskillelsen av endorfiner – en nevrotransmitter som gir deg en følelse av velvære.

SANDEN

Grav deg ned i sanden mens du lytter til det avslappende havbruset. Sanden på strendene er full av gunstige egenskapene fra sjøvann, og dette er grunnen til sand brukes i behandlinger på mange velværesentre. Den solvarme sanden har svært gunstig effekt på revmatisme, artritt og nevralgi. Dette er også en utmerket naturlig eksfolieringsagent og det beste underlaget for å gå tur og trene benmusklene.

/
Velværesentre
Kanariøyene har et stort tilbud innen velværesentre, og her får du den nyeste innovasjonen innen behandling fra profesjonelle fagfolk i hyggelige omgivelser. De fleste av disse sentrene benytter seg av alle de lokale naturressursene i behandlingen – i tillegg til andre mer teknologiske behandlingsformer.
Se velværesentre
Dette er noen av de mest
etterspurte behandlingene
på Kanariøyene:

Thalassoterapi

Denne behandlingsformen bruker de ulike elementene i havet – enten sammen eller hver for seg – som en base, nemlig vann, alger, leire og andre elementer som hentes fra havet. Sentrene som tilbyr denne behandlingen, henter opp vann fra vannkanten. Deretter steriliserer og varmer de opp dette vannet, for senere å bruke det i form av bad, dusjer eller sterke stråler.

Vinterapi

Vinterapi er en svært effektiv behandling for å rense huden, ettersom den utvendige behandlingen stimulerer blodomløpet. I tillegg bidrar den til å redusere magevolumet og stramme opp setemusklene. Denne behandlingen går ut på å legge druesaft eller vin på huden.

Geoterapi

Den vulkanske jorden på øyene er rik på geotermisk, mildt vann samt mineraler og oligoelementer, og dette er en av de mest populære behandlingene som tilbys. Behandlingen går ut på å legge leire direkte på huden, noe som bedrer hudens fremtoning og tilstanden til bein og muskler.

Aloeterapi

Klimaet på Kanariøyene gir gode forhold for vekst av aloe vera – en plante som har høy nytteverdi for huden. Denne behandlingen består av en kroppsrens med melk og rensende vann, en peeling, aloe vera-omslag og til slutt en avslappende massasje.