Naturlig velvære på Kanariøyene

Revitalisering i det beste klimaet i verden

Kanariøyene er det ideelle reisemålet for å fornye seg selv både innvendig og utvendig, under eksepsjonelle forhold. I tillegg til et bredt utvalg av velværesentre, har øyene fire naturreservater for terapeutisk bruk som gjør dem til ekte spa i friluft – vann, luft, sol og sand.

Contenido

Øyenes eksplosive natur og deres lange erfaring innen velvære-turisme gjør dem til det perfekte stedet å lade opp batteriene, ved å kombinere avslapning med en uforglemmelig ferie. 

Contenido

Vitamin D hjelper til med å absorbere kalsium og forebygge sykdommer som for eksempel osteoporose, hypertensjon og muskelsmerter. Det har vist seg at kroppen genererer vitamin D etter å ha blitt utsatt for sollys. Og det er grunnen til at Kanariøyene, hvor det er lite nedbør og mange soltimer, er det perfekte stedet til å bli i godt humør, glad og «vitaminisert». 

Contenido

Sjøvann, og spesielt Atlanterhavet, inneholder 89 elementer som finnes i kroppen vår, i tillegg til vitaminer og mikroorganismer som frigjør antimikrobielle og hormonelle stoffer som huden kan absorbere og dra nytte av. Bading i sjøen forbedrer hudproblemer som akne, dermatitt og sår, og hjelper til med å eliminere giftstoffer og slappe av.

Contenido

Havbrisen som når Kanariøyene, er lastet med mineralsalter og negative ioner med avslappende- og detox-effekter. Dette er svært gunstig for luftveiene og for ernæring og hydrering av huden.

Contenido

Sanden på stranda er impregnert med havsalt og er derfor den av de mange aktive ingrediensene som brukes mest i behandlingene på mange velværesentre. Sanden, som er oppvarmet av solen, er gunstig mot reumatisme, leddgikt og nevralgi. I tillegg er den utmerket å bruke som en naturlig eksfoliering og er det beste underlaget å gå på for å aktivere sirkulasjonen i beina.

Contenido

På stort sett de fleste øyene fins det et bredt utvalg av velværesentre som byr på de siste nyvinningene innen behandlinger. Den profesjonelle og personlige behandlingen er ideell for helse og hvile. Mange av dem drar nytte av naturressursene på øyene i sine terapier, sammen med andre alternative teknikker for å tilby maksimal velvære i behandlingene. 

Fire revitaliserende behandlinger med naturlige elementer på Kanariøyene.

Contenido

Den vulkanske jorda på Kanariøyene er rik på geotermisk vann, mineraler og sporstoffer, og er grunnlaget for en av de mest kjente terapiene. Påført direkte på kroppen i form av leire, bidrar de til å forbedre hudens utseende samt forbedre leddgikt, betennelser og åreknuter.

Contenido

Denne terapien benytter de forskjellige elementene i havet som base, sammen eller hver for seg – vann, alger, leire og andre marine stoffer. Sentrene som tilbyr dette, henter vannet nær kysten, steriliserer det og varmer det opp for å påføre det i form av bad, dusj eller trykkstråler som reduserer stress og fremmer vaskulær gjenoppretting og reduksjon av kroppsfett, blant andre fordeler.

 

Contenido

Ved hjelp av det gode klimaet vokser aloe vera naturlig på Kanariøyene. Den er av utmerket kvalitet og er mye brukt på øyene. Denne terapien er svært fordelaktig for huden og veksler kroppsrens bestående av melk og toner, med peeling, innpakninger og en avslappende massasje med alle egenskapene til aloe, som setter prikken over i-en til dette ritualet.

Contenido

Vinterapi er en behandling som utnytter egenskapene til druenes antioksidanter og vin, til å rense og gi næring til huden. Dens estetiske fordeler er synlige, både i ansiktet og på kroppen. Enten det er i form av termiske bad, wraps eller peeling, påføres druejuicen over huden for å dra nytte av dens egenskaper, med en klar anti-aldringseffekt.