SISTE NYTT: Coronavirus (COVID-19) her

MORO

OG STERKE

OPPLEVELSER

På Kanarøyene finnes det uendelige måter å ha det gøy på. Du kan utfordre pulsen din ved å prøve spennende vannsklier, få fart på adrenalinet i en bratt berg-og-dalbane eller være med på Western-opplevelser. Men hvis du er typen for roligere fornøyelser, har du også mange spennende muligheter, som dyrehager og kulturtilbud.

/
VANNPARKER

Kanariøyene har et stabilt klima hele året, med en gjennomsnitlig temperatur på 20º C. Uansett når du besøker øyene, kan du rutsje ned de spennende skliene med mange svinger i parker som Aqua Park, Aqua Water Park eler Siam Park, Europas største vannpark.

Se vannparker

/
TEMAPARKER

Både når du reiser med familien og med venner er en temapark eller opplevelsespark en spennende idé. Du kan krysse elver med sikkerhetsline, gå over taubroer eller presse adrenalinet oppover i mekaniske aktiviteter. Opplevelsene er endeløse i parker som Holiday World eller Angry Birds Park.

Se fornøyelsesparker

/
DYREHAGER
OG BOTANISKE HAGER

Dyrehagene og de botaniske hagene er fine måter å hygge seg seg på, samtidig som man oppdager dyr og blomster. Hvis du er glad i naturen, vil du finne parker som Palmitos Park, Loro Park eller Oasis Park spesielt interessante, der du kan se dyr som flodhester, elefanter og til og med en Komodovaran.

Se dyrehagene

/
ANDRE
ATTRAKSJONER

Hvis du fremdeles har tid igjen, er det flere muligheter. Du kan ride på hest gjennom i det vulkanske landskapet, gå på tur på øyen i miniatyrformat eller se lanseringen av en ny film under den klareste og reneste stjernehimmelen i Europa. Du kommer ikke til å mangle muligheter til å ha det gøy på Kanariøyene.
Se andre attraksjoner