Parker der du kan ha det gøy

Fornøyelser på Kanariøyene

I tillegg til den allesteds nærværende opplevelsen av ro og avslapning, er fornøyelser på Kanariøyene alltid garantert. Et tydelig eksempel på dette er antallet ulike og fantastiske parker som kan besøkes.

Contenido

Vannparker, eller badeland, der elskere av vann kan kjøle seg ned i flotte bassenger og seile ned gigantiske sklier. Botaniske hager hvor naturelskere kan beundre den flotte floraen og den innfødte faunaen. Zoologiske parker på nivå med de beste i verden, og fornøyelsesparker der adrenalinet eksploderer... Unike og fartsfylte opplevelser for en flott tid på Kanariøyene.

 

Contenido

Med den årlige gjennomsnittlige vanntemperaturen på 24º C, er det alltid fristende med et bad på Kanariøyene. Parkene Aqualand Costa Adeje på Tenerife, Aqua Park på Lanzarote, Aqua Water Park på Fuerteventura og, selvfølgelig, Siam Park, den største parken i Europa som også regnes som den beste i verden og som huser en rekke attraksjoner – svømmebassenger for alle aldre og svimlende sklier som får stemningen til topps. 

 

Contenido

De som foretrekker andre typer opplevelser, er heldige, for aktiviteter så spennende som å sykle på en line, gå over taubroer og observere horisonten fra toppen av et lysende hjul, er også innen rekkevidde for både store og små. Temaparkene på Kanariøyene garanterer at sterke følelser er tilgjengelige midt i byen, som for eksempel på Holiday World på Gran Canaria, og mitt i naturen, som for eksempel Cactualdea Park, den største kaktusparken i Europa, også på Gran Canaria. 

Contenido

For de som ønsker å komme i kontakt med naturen og dyrene, fins det mange parker spredd rundt på Kanariøyene.  Spektakulære innhegninger hvor du kan observere i detalj den innfødte faunaen og floraen, som for eksempel Loro Parque på Tenerife, den beste dyrehagen i Europa, og en av de beste i verden, samt Oasis Wildlife på Fuerteventura. Disse fikk for et par år siden selskap av Acuario Poema del Mar, et av de mest imponerende akvariene i Europa, som ligger på Gran Canaria og er inspirert av den kanariske kunstneren Néstor Martín-Fernández de la Torre.

 

Contenido

Det finnes ikke noe bedre naturskue enn de som tilbys av landskapene i de fire nasjonalparkene, de syv biosfære-reservatene og de tre marine reservatene som finnes på Kanariøyene. Den kanariske skjærgården er full av steder med eksepsjonell skjønnhet, som for eksempel det vulkanske landskapet som gir inntrykk av å være fra en annen planet, eller vikene og strendene langs kysten. Hvis det er noe som ikke mangler på Kanariøyene, er det imponerende naturomgivelser fulle av kontraster.