Villa Ariadna

Ferie i et hus med grill, hager og basseng

Landeveien gjennom Güímar går oppover forbi en rekke småhus før den kommer til den store tredøren til Hotel Villa Ariadna, et stort gult hus som er perfekt for de som søker et overnattingssted utenom det vanlige. Kom gjerne alene, med venner eller familien. Her finner man garantert ro og fred. Dette lille hotellet med seks rom ligger sørøst på Tenerife. Det er som skapt for å slappe av, ligge og lese i solen ved fontenen i forgården, ta et forfriskende bad i bassenget eller grille i hagen.

Besøke Badajoz-juvet

Hvis man beveger seg utenfor hotellet, er det en god idé å besøke Badajoz-juvet. Det er et legendarisk sted med mye historie og magi, og flotte eksemplarer av laurbærtrær og kanarisk furu. Hvis planen er å bli på hotellet, finnes det en vogn med te og kaffe slik at man kan kose seg med noe godt mens praten går foran peisen i oppholdsrommet. Lunsj og middag er heller ikke noe problem, for i spisestedene og barene i landsbyen serverer de deilig mat, ikke minst geitekjøtt, som er områdets spesialitet.

Parking
Room service
WiFi
Pool
Localidad
Güímar

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Bærekraft
Sostenibilidad
- Bruk vannet og klimaanlegget på rommet ditt på en ansvarlig måte. Unngå unødvendig daglig vask av håndklær og sengetøy.
- Bruk søppeldunkene, og sorter avfallet ditt så langt det er mulig før du kaster det i tilhørende beholder. Kast ikke sigarettsneiper på bakken.
- Vis ansvar i fasilitetene ved å følge instruksjonene til overnattingsstedet.
- Respekter ferien til de andre som bor på stedet.
Stikkord
Etiquetas
1
262
262
10045