Landhotell Fonda Central

Unikt hotell i landsbyen Adeje
De som er på jakt etter et enkelt og fredelig hotell i rustikk stil for å bli bedre kjent med landsbyen Adeje sør på øyen Tenerife, har funnet det perfekte stedet: Hotel Fonda Central. I dette renoverte huset fra 1700-tallet finner man både moderne fargerike vegger og stein, vogger fra oldemors tid, hodegjerder av smijern og gamle symaskiner. Resultatet er en potpurri med snert som skaper en trivelig og tradisjonell stemning man ikke kan unngå å bli smittet av.
Tolketjenester og kafé
Når man overnatter her, bor man midt i landsbyen Adeje, i Calle Grande. Her ligger barene på rekke og rad, og like ved står sognekirken Santa Úrsula, med sitt hvelv i mudejar-stil. Fonda Central er omgitt av historie. Det har egen terrasse, kafé, og tilbyr tolketjeneste, noe som kan være svært nyttig. På toppen av det hele kan man oppleve at vertskapet byr på matservering i viken Caleta de Adeje, med krystallklart vann og deilig sjømat.
Airport distance
23.5 km TFS
Environment
Kyst
Restaurant
Localidad
Adeje

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Bærekraft
Sostenibilidad
- Bruk vannet og klimaanlegget på rommet ditt på en ansvarlig måte. Unngå unødvendig daglig vask av håndklær og sengetøy.
- Bruk søppeldunkene, og sorter avfallet ditt så langt det er mulig før du kaster det i tilhørende beholder. Kast ikke sigarettsneiper på bakken.
- Vis ansvar i fasilitetene ved å følge instruksjonene til overnattingsstedet.
- Respekter ferien til de andre som bor på stedet.
Stikkord
Etiquetas
1
9
15 13 10 11
262
262
10045