Hotell El Patio

Fantastisk familievilla på bananplantasje

Hotell El Patio, som ligger på nordøstsiden av øyen Tenerife, overgår alle forestillinger av å overnatte på et sted med spesielle omgivelser. Denne familievillaen, som er over fem hundre år gammel, ligger midt i et stort område med bananplantasjer, fullt av stier der man kan gå tur og lade batteriene. Det er det perfekte stedet for et ferieopphold når man vil slappe av. Og bare fem minutter unna ligger seilerlandsbyen Garachino med sine mange sjarmerende kroker.

Hotell med stor patio og palmer i Garachico

Hotellets hovedbygning, der man finner værelser med utsikt, men forøvrig uten noen spesiell luksus, er bygget rundt en vakker patio, som er stedets sjel. Kjempehøye palmer og hundre år gamle draketrær gir skygge og fred. Men dagene varer så mye lengre her: man kan spasere i bananplantasjene, bruke bassenget og til. Det ligger en liten vik i nærheten der man kan ta en dukkert. Det er ikke noe problem at det ikke serveres middag hver dag, for i nærheten er det restauranter som virkelig kan anbefales.

Parking
Restaurant
Trekking routes
WiFi
Pool
Localidad
Garachico

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Bærekraft
Sostenibilidad
- Bruk vannet og klimaanlegget på rommet ditt på en ansvarlig måte. Unngå unødvendig daglig vask av håndklær og sengetøy.
- Bruk søppeldunkene, og sorter avfallet ditt så langt det er mulig før du kaster det i tilhørende beholder. Kast ikke sigarettsneiper på bakken.
- Vis ansvar i fasilitetene ved å følge instruksjonene til overnattingsstedet.
- Respekter ferien til de andre som bor på stedet.
Stikkord
Etiquetas
1
262
262
10045