Hotel Finca San Juan

Små hus på landet i sentrum av San Juan de la Rambla

Ved første blikk ser det ut som en feriebolig eller huset til en slektning der man kan tilbringe noen dager. Det er den følelsen man får på Hotel Finca San Juan i San Juan de la Rambla, et fint lite sted nord på Tenerife. De små husene på eiendommen har typisk lokal karakter med hvite søyler og små hager på forsiden, og har fått navnene Tenerife, La Palma La Gomera og El Hierro. Alle er preget av en behagelig følelse av ro og fred, akkurat som i et trivelig boligområde.

Deilig brunsj i Los Silos

Matelskere kan glede seg, for brunsjen på Finca San Juan er ganske så berømt: eggerøre, nystekte pannekaker, ost og pølser fra Bayern og mye mer. Det dreier seg om kraftig mat i tysk tradisjon, og med generøse porsjoner som også serveres på terrassen på rommet. Etter denne nytelsen kan både hotellgjester og andre benytte det oppvarmede bassenget og varme seg på terrassen mens de betrakter Teide i det fjerne. Et sted man kommer til å lengte tilbake til.

Gym
Parking
Restaurant
Room service
WiFi
Pool
Spa
Localidad
San Juan de La Rambla

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Bærekraft
Sostenibilidad
- Bruk vannet og klimaanlegget på rommet ditt på en ansvarlig måte. Unngå unødvendig daglig vask av håndklær og sengetøy.
- Bruk søppeldunkene, og sorter avfallet ditt så langt det er mulig før du kaster det i tilhørende beholder. Kast ikke sigarettsneiper på bakken.
- Vis ansvar i fasilitetene ved å følge instruksjonene til overnattingsstedet.
- Respekter ferien til de andre som bor på stedet.
Stikkord
Etiquetas
1
262
262
10045