Hotel Finca La Hacienda

Noen dagers opphold i et hus i Tierra del Trigo

Etter en tur oppover mellom bananplanter kommer man til et hvitkalket hus omgitt av flere mindre boliger. Med saltak, trapper i naturstein og hageanlegg passer det perfekt inn i omgivelsene. Det første som møter gjester på Finca La Hacienda er en varm velkomst og gode råd om hva man bør få med seg i nærområdet, nærmere bestemt Tierra del Trigo, en vakker landsby i Isla Baja, nordvest på Tenerife.

En husgruppe som er bygget om til landhotell i Los Silos

Det ligger like nær havet som fjellet. Hit til denne gamle husgruppen i Los Silos kommer man for å kjenne kontakten med naturen, koble av, grille (etter å ha bedt om tillatelse), og kanskje bli venner med hesten Canelo, sauene og kattene. Her bor man ikke akkurat på rom, men snarere i små hus med skikkelig landlig preg. I et slikt miljø er det nærmest obligatorisk med kraftig kost som gryteretter og festmåltider av kjøtt, og å ta seg noen turer blant trærne og fossene.

Restaurant
WiFi
Localidad
Los Silos

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Bærekraft
Sostenibilidad
- Bruk vannet og klimaanlegget på rommet ditt på en ansvarlig måte. Unngå unødvendig daglig vask av håndklær og sengetøy.
- Bruk søppeldunkene, og sorter avfallet ditt så langt det er mulig før du kaster det i tilhørende beholder. Kast ikke sigarettsneiper på bakken.
- Vis ansvar i fasilitetene ved å følge instruksjonene til overnattingsstedet.
- Respekter ferien til de andre som bor på stedet.
Stikkord
Etiquetas
1
262
262
10045